16 Ağustos 2013 Cuma

Biri Çevreci, Diğeri Ekonomi Dostu Volt ve Trax



volt
Yılın ve Dünyanın en çevreci otomobiline sahip olmak ister misiniz? O halde hiç vakit kaybetmeden bir Chevrolet Bayisinin yolunu tutmanızın vakti geldi. 2011 yılında bu ödüle layık görülen Chevrolet Volt yeni sahibini bekliyor ve o siz olmalısınız. Elektrikli otomobil teknolojisinde adeta bir devrim yaratan bu tasarım şıklığı kadar çevre dostu olmasıyla da adından sıklıkla söz ettiriyor. Bu otomobili kullandığınızda asla yolda kalmıyorsunuz. Çünkü batarya sıfırlandığında devreye jeneratör giriyor. Yolunuza keyfiniz sekteye uğramadan devam edebiliyorsunuz. LCD ekranında jeneratörün devreye girdiğini görüyorsunuz. Yani otomobil sürücüsünü bilgilendirmeyi de ihmal etmiyor.



Chevy’nin göz dolduran bir diğer tasarımı ise Trax kelimesini hafızalara kazıdı. Muhteşem bir tasarıma sahip olan Chevrolet Trax ise şehir otomobilleri serisinin en parlak yıldızı! Minik ebatlarına aldanmayın, yaşattığı konfor, yaptığı yakıt tasarrufu ve sağladığı güven boyundan çok daha büyük! Tam 10 farklı renk seçeneği sunan bu tasarım 5 koltuklu mini bir SUV modelidir. Modelin seçme şansı sunduğu alternatifler renklerinden ibaret değil. 1.4 litre turbo ile 1.6 litre benzinli motor seçeneği de sunuyor.



Boyutlarının avantajını maksimum düzeyde kullanan otomobil, hızlı manevra yapabilme ve kolaylıkla park edilebilme gibi yeteneklere sahip! Esnek bir yük kapasitesine de sahip olan otomobil ile yolculuk yapmak inanılmaz keyifli. Bu arada zorlu yollarda dört tekerden çekişe geçmek gibi bir alternatifiniz de mevcut.

18 Temmuz 2013 Perşembe

Chevrolet’in dikkat çeken ikilisi: Trax ve Volt



Bundan 70 yılı aşkın bir süre öncesinde Suburban Carryall ile SUV geleneğini başlatan Chevrolet’in SUV tasarımlarında vardığı son nokta Chevrolet Trax oldu. Beklentilerin de ötesinde bir çekiş gücüne sahip olan mini SUV segmentindeki bu modelin tasarlanmasındaki ana sebep ihtiyaçların dikkate alınması oldu. İnsanların artık daha kompakt otomobil tasarımlarına yönelmesi Trax’ın beklentileri maksimum düzeyde karşılamasını beraberinde getirdi.   
Chevrolet Volt

140 hp güce sahip olan bu otomobil 200 Nm tork üreten 1.4L turbo şarjlı ve benzinli motoru ile her türlü yol koşulunda keyifli bir sürüş yaşamanızı sağlayacaktır. Aynı zamanda iç donanımı ile de otomobilin yüz güldürdüğünü söyleyebiliriz. 5 koltuğu tam 8 farklı konfigürasyonda düzenlenebiliyor. 4.25 metre uzunluğu ile mini statüsünü başarıyla taşıyan tasarım 1.77 metre de genişliğe sahiptir.
Chevrolet’in yüz güldüren bir diğer tasarımı olan Volt da yılın en iyi otomobili ödülüne layık görülmüş ender modellerden biridir. Elektrikli kullanım özelliğine sahip olan Chevrolet Volt gerçekten benzersiz bir estetik duruş sergilemeyi başarıyor. Bataryası hızlı bir şekilde tükenen ve sürücüsünü devamlı kontrole zorlayan bir otomobilden söz etmiyoruz.
Benzinli motorlu elektrik jeneratörüne sahip olan bu otomobil elektrik tükendiğinde devreye giriyor ve yaklaşık olarak 500 km yol almanızı sağlıyor. İşte bu yönüyle de otomobilin pek çok ödül almaya hak kazandığını hatırlatalım. Üstün yol tutuş özelliği sayesinde Volt ve Trax  Chevrolet ’in ayrılmaz ikilisi haline geldi.

10 Haziran 2013 Pazartesi

CHEVROLET TRAX VE CHEVROLET VOLT’U YAKINDAN TANIYIN



2012 yılının en iyi aracı seçilen Chevrolet Volt kendi elektriğini de üretebilen ilk otomobil olma özelliğini taşımaktadır. Aynı zamanda da 2011 yılında yılın en çevreci otomobili seçilen bu araç ile hem kaliteli hem de üstün konforlu bir sürüş keyfini yaşamaya hazırlıklı olun. Diğer elektrikli araçlardan farklı olarak Chevrolet Volt da batarya dolumu yapmak için şarj istasyonu aramanıza hiç gerek yoktur. Kendi elektriğini üretme özelliğindeki bu üstün araç sayesinde maksimum hareket kabiliyeti ve de yol tutuşu da sağlanabilmektedir. Konfor ve de donanımın da zirve yapmış olduğu bu özel araç sayesinde hem doğa dostu hem de emniyetli yolculuklar da sizinle olacaktır. Çağın otomobili olan Chevrolet Volt aynı zamanda da benzerlerinin arasından da hızla sıyrılabilmektedir.
                Küçük sportif arabalardan hoşlananlar için tasarlanmış olan Chevrolet Trax sayesinde hem aradığınız dinamizm, sportif ruh hem de elit çizgiler sizinle olacaktır. Ekonomik yakıt tüketimi sayesinde öne çıkan Chevrolet Trax da aynı zamanda interaktif bilgi ve de eğlence sistemi de bulunmaktadır. Maksimum emniyete yönelik olarak tüm güvenlik donanımlarının da standart olarak yer aldığı Chevrolet Trax size hem şehir içi hem de şehirlerarası trafik ve yolda üstün bir emniyet ve de manevra kabiliyeti sunuyor. Satış sonrasında da Chevrolet servisinin sunmuş olduğu garantili hizmetler sayesinde aracınız bir ömür boyu sizinle olmaya devam ediyor.

6 Mayıs 2013 Pazartesi

Volt Modelleri İle Kendinizi Özel Hissedin

volt
Yolculuklarınız uzun olduğu zaman artık oturup benzin parasının ne kadar tutacağını hesaplamanın sonu geldi. Çünkü uzun yollar için ilk defa üretilen ve sizi sürekli artan benzin paralarından kurtaracak olan Chevrolet Volt ile siz de artık rahat bir nefes alacaksınız. Chevrolet Volt ile bataryanız bitse bile derhal devreye girecek olan menzil uzatıcı ile 500 km daha yol yapabileceksiniz. 4 saat boyunca şarj etmeniz durumda Chevrolet Volt modeli ile 80 km yol gidebileceksiniz.  Bunun sonucunda da gidebileceniz daha 500 km.lik bir imkânınızın da olması sizin için oldukça büyük bir avantajdır. Hem ileniz hem de sevdikleriniz yanınızda iken yolculuklar yapmayı, yeni yerler keşfetmeyi seviyorsanız bu model tam size göre. Hem ekonomik, hem konforlu hem de güvenli olmasından dolayı aradığınız tüm özellikleri bir arada barındırmaktadır.

Chevrolet Trax modeli hem iç hem de dış dizaynı ile herkesin gözlerini üzerinde bırakıyor. Bu model sizin ve ailenizin oldukça rahat bir yolculuk geçirmesi için tasarlanmıştır. Yokuşlu bir yolda kolay bir şekilde kalkabileceğiniz özellikleri de bünyesinde barındıran Chevrolet Trax ile siz de ne kadar doğru bir tercih yaptığınızı daha ilk kullanmanızın sonunda anlayacaksınız. Chevrolet markası tüm modellerini kullanıcılarının kolay bir şekilde kullanmasını ve bunun yanı sıra otomobil içindeyken de son derece güvenli olmasına oldukça önem vermektedir. Detaylar için sizleri Chevrolet Avrupa bayine bekliyoruz.