16 Ağustos 2013 Cuma

Biri Çevreci, Diğeri Ekonomi Dostu Volt ve Trax



volt
Yılın ve Dünyanın en çevreci otomobiline sahip olmak ister misiniz? O halde hiç vakit kaybetmeden bir Chevrolet Bayisinin yolunu tutmanızın vakti geldi. 2011 yılında bu ödüle layık görülen Chevrolet Volt yeni sahibini bekliyor ve o siz olmalısınız. Elektrikli otomobil teknolojisinde adeta bir devrim yaratan bu tasarım şıklığı kadar çevre dostu olmasıyla da adından sıklıkla söz ettiriyor. Bu otomobili kullandığınızda asla yolda kalmıyorsunuz. Çünkü batarya sıfırlandığında devreye jeneratör giriyor. Yolunuza keyfiniz sekteye uğramadan devam edebiliyorsunuz. LCD ekranında jeneratörün devreye girdiğini görüyorsunuz. Yani otomobil sürücüsünü bilgilendirmeyi de ihmal etmiyor.



Chevy’nin göz dolduran bir diğer tasarımı ise Trax kelimesini hafızalara kazıdı. Muhteşem bir tasarıma sahip olan Chevrolet Trax ise şehir otomobilleri serisinin en parlak yıldızı! Minik ebatlarına aldanmayın, yaşattığı konfor, yaptığı yakıt tasarrufu ve sağladığı güven boyundan çok daha büyük! Tam 10 farklı renk seçeneği sunan bu tasarım 5 koltuklu mini bir SUV modelidir. Modelin seçme şansı sunduğu alternatifler renklerinden ibaret değil. 1.4 litre turbo ile 1.6 litre benzinli motor seçeneği de sunuyor.



Boyutlarının avantajını maksimum düzeyde kullanan otomobil, hızlı manevra yapabilme ve kolaylıkla park edilebilme gibi yeteneklere sahip! Esnek bir yük kapasitesine de sahip olan otomobil ile yolculuk yapmak inanılmaz keyifli. Bu arada zorlu yollarda dört tekerden çekişe geçmek gibi bir alternatifiniz de mevcut.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder